SEGRE

BARRIS MOLÈSTIES

Denuncien que la seua filla pateix insomni pel soroll d'una discoteca de Lleida

La família ho va notificar als Mossos i l’associació de la Bordeta, a la Paeria

Soler i les seues filles posen amb els informes del metge i els Mossos amb la Biloba al fons, ahir.

Soler i les seues filles posen amb els informes del metge i els Mossos amb la Biloba al fons, ahir.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Des que ens vam mudar a aquesta casa vivíem molt tranquils, però des de fa tres anys que no podem descansar, la situació és insuportable.” Així descriu Glòria Soler com està vivint els últims estius des que va obrir la discoteca Biloba a poca distància de la seua casa a la Bordeta. Fins ara ho suportava com podia, però dissabte passat la seua filla de 12 anys no va poder dormir en tota la nit i ella i el seu marit van dir prou. “Ja no podíem més, la nit de divendres a dissabte no podíem dormir ni jo, ni el meu marit i ni la meua filla gran, i l’endemà la vaig portar al metge i després a denunciar el fet davant dels Mossos”.

Al Centre d’Atenció Primària li van donar un informe d’assistència que indicava que la seua filla patia trastorns del son i insomni pel soroll de la discoteca, per la qual cosa la família va presentar una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra. L’associació de veïns de la Bordeta li dóna suport i ahir va presentar una queixa formal davant de la Paeria pel soroll d’aquesta discoteca. La seua presidenta, Mari Carmen Guerrero, va assegurar que hi ha hagut moltes queixes per l’alt volum de la música “tant a la Bordeta com a Pardinyes o Cappont”.

Arran de l’ocorregut divendres a la nit, Soler va decidir que, perquè les seues filles poguessin descansar, el millor seria anar a una altra casa. “Les meues filles van dormir a casa dels avis i van poder descansar, però crec que aquesta discoteca no hauria de seguir allà, molesta els veïns i no només una nit de forma esporàdica, ja fa tres anys, i no podem més.

El que li han fet a la meua filla ho considero una forma de maltractament, la priven de dormir cada setmana d’estiu dels últims tres anys de dijous a diumenge.”

tracking