SEGRE

TRÀNSIT INFRAESTRUCTURES

Semàfor i tanca al tram de l'accident de Raimat de dimarts passat

Mesures de la CHE en aquesta zona polèmica

El camió bolcat dimarts, al costat de la torre amb què va xocar.

El camió bolcat dimarts, al costat de la torre amb què va xocar.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) va reconèixer ahir la perillositat del pont que cobreix la via del tren a la carretera de Raimat, després que un camió sortís dimarts de la via emportant-se les tanques de seguretat fins a xocar contra una torre elèctrica. Segons van explicar ahir des de l’organisme, “s’ha instal·lat un semàfor d’obra temporal perquè no puguin passar més de dos vehicles fins que es repari en els propers dies la tanca de seguretat que va quedar feta malbé per l’impacte”.

L’alcaldessa pedània de Raimat, Eva Horcajada, que dimarts passat va denunciar la falta de seguretat en aquest tram per poca visibilitat, va assegurar ahir a aquest diari que “juntament amb els ajuntaments de Sucs, Almacelles, Raimat i Gimelles continuarem lluitant per la titularitat de les vies que són propietat de la CHE, amb l’objectiu de millorar la seguretat d’aquesta carretera. Cal intervenir en l’assumpte perquè no ens agradaria haver de lamentar cap víctima mortal, i l’accident registrat dimarts passat ha fet que guanyi força la nostra reivindicació”.

L’ajuntament d’aquesta entitat municipal descentralitzada, que des de fa anys denuncia la falta de visibilitat en aquest canvi de rasant, reclama que es declari aquest tram “com a punt negre”. Segons va explicar Horcajada, atesa la falta de resposta per part de l’organisme, “vam fer les gestions necessàries per senyalitzar, amb el pressupost del mateix ajuntament, el pont amb un avís de perill i restringir la velocitat a 30 quilòmetres per hora”. Per causes que encara es desconeixen i s’investiguen, sobre les 11.45 del matí de dimarts un camioner va perdre el control del vehicle i va resultar ferit lleu al xocar contra la torre elèctrica.

tracking