SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Quatre persones ferides en accidents a Lleida, Vallfogona i Alcarràs

Marques de l’atestat de l’accident de l’Ll-11 a Lleida.

Marques de l’atestat de l’accident de l’Ll-11 a Lleida.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre persones van resultar ferides en accidents de trànsit que es van registrar ahir a les carreteres lleidatanes, concretament a Lleida, Vallfogona de Balaguer i Alcarràs.

El primer dels accidents es va produir a la 1.23 hores a la intersecció de les carreteres C-13 i C-148a a Vallfogona de Balaguer, segons van informar els Bombers de la Generalitat. Van col·lidir dos vehicles frontalment i un home i una dona van resultar ferits de caràcter lleu i van ser evacuats pel SEM. Poc després, a les dos de la matinada, a la carretera LL-11, entre la capital del Segrià i els Alamús, hi va haver un xoc en què es van veure implicats dos tractors i un turisme. Malgrat l’aparatositat de l’accident, ningú va resultar ferit, segons van informar els Bombers, que es van desplaçar amb dos dotacions.

D’altra banda, a les 7.00 hores del matí, dos vehicles van col·lidir a la carretera L-800 entre les poblacions d’Alcarràs i Gimenells. A conseqüència de l’impacte, dos homes van resultar ferits, un d’ells de caràcter greu, segons van informar les mateixes fonts. Tots dos van ser traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova. En tots els sinistres, s’hi van desplaçar patrulles dels Mossos d’Esquadra, dotacions de Bombers i ambulàncies del SEM.

tracking