SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Cinc ferits i un carril de l'AP-2 tallat en cinc accidents

A Lleida, Organyà, l’Albi i Sort

Bombers treballant en l’accident d’Organyà.

Bombers treballant en l’accident d’Organyà.BOMBERS NARGÓ/TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cinc persones ferides de caràcter lleu i un carril de l’AP-2 tallat durant gairebé cinc hores és el balanç de cinc accidents de trànsit registrats ahir a les comarques lleidatanes. El primer va ocórrer poc abans de la mitjanit de dissabte quan un cotxe va sortir de la via a l’N-230, al seu pas per Lleida, i va caure a una rotonda.

La conductora va quedar ferida lleu i van treballar-hi tres dotacions de bombers. També a Lleida, però a l’A-2 i cap a les nou del matí, un cotxe va xocar contra la mitjana a l’altura del quilòmetre 471, però tots els ocupants van resultar il·lesos.

Tampoc hi va haver ferits en el xoc entre una furgoneta i un turisme que envestia una caravana a l’AP-2, al seu pas per l’Albi.

El sinistre va obligar a tallar un carril entre dos quarts d’una i les cinc de la tarda i es va registrar mig quilòmetre de retencions. El quart accident va tenir lloc sobre les quatre de la tarda a la C-14, a Organyà, quan un turisme va sortir de la via i va xocar amb el lateral. Dos persones van ser evacuades a l’hospital de la Seu d’Urgell. Finalment, un cotxe es va accidentar quan circulava per la carretera LV-5223 a Sort i dos persones van ser traslladades a l’hospital de Tremp.

tracking