SEGRE

La Paeria proposa prorrogar sis mesos la concessió dels radars

Imatge d'un dels nou radars que hi ha a la ciutat.

Campanya informativa de la Paeria per avisar que els radars multaran a partir de 60 km/h el 10 d'abrilSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern municipal proposa prorrogar el contracte del servei per a la gestió dels elements de servei públic municipal de control de trànsit i de seguretat viària, del qual l’UTE Arnó-Sice té la concessió.

La pròrroga s’ha previst per a un període màxim de sis mesos, “a fi de disposar de prou temps per completar els tràmits corresponents amb l’objectiu de garantir la continuïtat d’aquest servei, sense risc per a la seguretat viària”, va informar ahi r l’ajuntament en un comunicat.

El servei inclou l’equipament, el manteniment i la gestió dels radars i els semàfors fotogràfics, “unes eines de seguretat viària per a la ciutat” que, segons la Paeria, “ha aconseguit disminuir sensiblement els accidents i la lesivitat del trànsit”. La pròrroga s’informarà aquest divendres a la reunió de la Comissió d’Urbanisme.

El mes d’abril passat, l’alcalde, Àngel Ros, va confirmar que l’UTE Arnó-Sice no havia complert les inversions fixades en el contracte i els va donar de temps fins al mes d’agost per fer-ho perquè és llavors quan finalitza la concessió.

tracking