SEGRE

Aquesta és la quantitat que ha invertit Mahou San Miguel al seu centre de Lleida

La companyia va generar 6,7 milions d’euros a més de 115 empreses lleidatanes el 2017 i va augmentar un 20% el seu suport a l’hostaleria local

extreballadors. Lluís Marco, Julián Trinidad, Sebastián Justicia i Ramon Martí brindant amb San Miguel el dia del retrobament.

extreballadors. Lluís Marco, Julián Trinidad, Sebastián Justicia i Ramon Martí brindant amb San Miguel el dia del retrobament.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mahou San Miguel ha invertit 32 milions d’euros en el seu centre de producció de Lleida en l’última dècada. El 2017, any en el que va celebrar el seu 60 aniversari, va destinar 2,2 milions a aquestes instal·lacions, reafirmant així el seu ferm compromís amb el seu desenvolupament sostenible.

Aquest esforç inversor es va traduir en 33 projectes, sis més que el 2016, dirigits a la modernització dels processos amb les últimes tecnologies per aconseguir la màxima qualitat i fiabilitat operativa. Entre ells, destaquen la renovació tecnològica de l’etiquetadora de botelles, iniciativa indispensable per maximitzar l’eficiència del centre, i l’adaptació de les instal·lacions i equipaments per produir cervesa 0,0 i, d’aquesta manera, donar resposta a la demanda d’aquest producte tant al mercat espanyol com a nivell internacional.

La inversió s’ha dirigit també a garantir l’òptim comportament ambiental de la planta, que està posant en marxa un projecte de recuperació de bafs de la seua Sala de Cocció que ajudarà a baixar l’índex de consum d’energia tèrmica.

En aquesta línia de millora dels seus indicadors ambientals, aquest centre, alhora que ha augmentat la seua producció un 10,6% en el que portem de mil·lenni, ha reduït el seu consum unitari d’aigua i d’energia un 41,8% i un 35,2%, respectivament. A més, les seues emissions de CO2 a l’atmosfera han disminuït un 57,2%.

El centre de producció de Lleida té una importància estratègica per a Mahou San Miguel, d’allà el seu continu esforç inversor en matèria d’innovació per garantir el seu desenvolupament sostenible i per continuar contribuint al desenvolupament econòmic i social de la província, amb el que som fermament compromesos des de fa 60 anys” afirma Manuel Heredia, Director del Centre de Producció de Mahou San Miguel a Lleida.

La planta té una superfície de 165.000 metres quadrats, una capacitat productiva de 2 milions d’hectolitres a l’any i té|posseeix les més prestigioses certificacions de qualitat (ISO 9001), de gestió de la salut i la seguretat en el treball|feina (OHSAS 18001) i de seguretat alimentària (ISO 22000). Així mateix, se sotmet a l’avaluació, control i seguiment de la seua activitat segons la norma ISO14001/2015 i el Reglament Europeu EMAS.

tracking