SEGRE

LLEIDA

Tallen l'aigua a tres pisos de la Mariola sense avís

Els afectats creuen que la immobiliària va deixar de pagar els rebuts a Aigües Lleida || Han estat 48 hores sense subministrament

Una de les veïnes afectades, amb l’aixeta oberta de la cuina sense que surti aigua.

Una de les veïnes afectades, amb l’aixeta oberta de la cuina sense que surti aigua.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres habitatges del carrer Lluís Millet número 41, al barri de la Mariola, es van despertar dilluns sense subministrament d’aigua. Aquests pisos, ara propietat d’un banc, havien estat llogats per una immobiliària a tres famílies, que van assegurar que fins fa uns mesos el subministrament anava inclòs al contracte, motiu pel qual era l’agència la que pagava els rebuts. Tanmateix, dilluns al matí es van adonar que no tenien aigua i que s’havien emportat un dels comptadors. “Els tres pisos tenen connectat el servei a un únic comptador, per la qual cosa al treure’l ens hem quedat els tres sense subministrament”, va explicar una de les afectades. Va assenyalar que fa uns mesos l’edifici es va subhastar a un banc i “un jutge ens va dir que ara havíem de pagar el lloguer a l’esmentada entitat”.

Tanmateix, creuen que “la immobiliària s’ha enfadat perquè no els paguem a ells, per la qual cosa segurament van deixar de pagar els rebuts”. Va assegurar que Aigües Lleida “està farta” de notificar a l’empresa que pagui, ja que acumularia diversos mesos de deutes. “Com la immobiliària no ho ha fet, segur que Aigües Lleida ha tret el comptador, però a nosaltres ningú no ens ha avisat”, va denunciar. El president veïnal de la Mariola, Víctor Ruiz, va assegurar que des de Serveis Socials estan intentant resoldre el problema “perquè no poden deixar sense subministrament algú sense avisar”.

tracking