SEGRE

Detingut per accedir a un pis del Barri Antic de Lleida i agredir-ne la inquilina

Exterior de la caserna de la Guàrdia Urbana, ahir a mig matí.

Exterior de la caserna de la Guàrdia Urbana, ahir a mig matí.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va arrestar dimarts a la nit al Barri Antic a un veí de Lleida de 31 anys originari de Mali acusat d’entrar en un habitatge sense permís i pegar a la inquilina. Els agents el van arrestar com a presumpte autor dels delictes de violació de domicili i d’amenaces.

Els fets van tenir lloc cap a les 21.30 hores al carrer Parc. Una patrulla va acudir-hi després de ser alertada que un home havia entrat en un pis i havia agredit una dona. Els agents van comprovar que a l’habitatge hi havia una dona i un altre home.

La dona va explicar que havia sortit a comprar i que a l’habitatge s’havien quedat uns amics. Tanmateix, quan va tornar es va trobar aquests últims atemorits al carrer i que li van explicar que un home va entrar a l’habitatge i va començar a tirar coses. La inquilina va pujar al pis i va ser atacada per l’individu, que se li va abalançar a sobre i li va produir lesions al coll. D’altra banda, la Urbana va detenir ahir un jove de 26 anys que tenia pendent una ordre de detenció d’un jutjat per un delicte de robatori.

tracking