SEGRE

PAERIA URBANISME

Adjudicat el carril bici al tram de l'avinguda Catalunya

Un dels vehicles híbrids del servei d’autobusos.

Un dels vehicles híbrids del servei d’autobusos.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió d’Urbanisme de la Paeria va aprovar ahir l’adjudicació de les obres del carril bici d’avinguda Catalunya per a l’UTE Sorigué-Romero Polo.

Segons va explicar el tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Fèlix Larrosa, “el total del contracte, que suposa diverses actuacions als carrers de la ciutat per construir el carril bici, és de 600.000 euros i les obres en aquest tram es faran durant els mesos d’agost i principis de setembre per causar el mínim de molèsties possibles”.

La comissió també va donar llum verda al projecte de reforma de la rambla Ferran, que començarà amb l’alineació del carrer Príncep de Viana. “Farem que els vehicles puguin circular per Príncep de Viana salvant la plaça de Ramon Berenguer IV, per a això traslladarem de lloc dos arbres de grans dimensions. Això permetrà alliberar trànsit a la rambla Ferran i el Pont Vell”, va explicar Larrosa, al mateix temps que va recordar que el 75% dels assistents que van acudir a les sessions informatives sobre la reforma de la rambla va avalar el projecte de l’ajuntament.

D’altra banda el consistori també adquirirà cinc autobusos híbrids per 1.630.000 euros per reemplaçar els vehicles més antics i la Paeria cedirà a l’Empresa Municipal d’Urbanisme dos solars de Centre Històric per construir habitatges pensats per a joves.

tracking