SEGRE

BARRIS URBANISME

Els veïns de Joc de la Bola critiquen la brutícia i les “obres incompletes”

Els veïns critiquen la brutícia i la falta de cura dels carrers.

Els veïns critiquen la brutícia i la falta de cura dels carrers.AAVV JOC DE LA BOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns de Joc de la Bola va denunciar ahir l’estat d’alguns dels seus carrers, tot assegurant que molts estan bruts, sense manteniment i que algunes obres que estaven previstes encara no han començat. Una de les queixes que més veïns han secundat ha sigut l’estat en el qual es troba el solar d’Alcalde Pujol, que és utilitzat com a pàrquing provisional i que és ple de brutícia.

S’hi poden veure “branques, escombraries tirades i fins i tot rajoles”, va dir el president de l’associació veïnal Josep Maria Guasch. Així mateix, també va assegurar que en diversos trams del carrer Joc de la Bola hi ha “marques al terra que serveixen d’indicacions per fer obres al carrer.

Fa temps que són allà i encara no s’ha fet res, fins i tot s’estan desgastant i en alguns casos amb prou feines es distingeixen”, va afegir Guasch. Així mateix, l’associació també va destacar que “el parc caní que s’havia de fer al barri està aturat i tot potes enlaire, és un desastre”, alhora que afegeix que “millor no parlem de l’estat en el qual es troben els jardins Jaume Magre”.

Per totes aquestes afectacions l’associació demanarà a la Paeria una implicació més gran en el manteniment i les cures d’aquesta zona de la ciutat, al mateix temps que els demanen un nou local social.

tracking