SEGRE

LLEIDA

Finalitzen els cursos d'estiu de l'EOI Lleida

Quasi 200 participants en les activitats programades

Finalitzen els cursos d'estiu de l'EOI Lleida

Finalitzen els cursos d'estiu de l'EOI LleidaEOI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres han finalitzat els cursos d’estiu de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Lleida, els quals s’han desenvolupat entre el 2 i el 20 de juliol amb la participació de 195 alumnes. Un total de 107 inscrits s’han distribuït entre els cursos d’alemany, anglès i francès programat durant el mes. Igualment, 88 docents de Primària i Secundària han participat en els cursos de Formació del Professorat destinats a millorar els coneixements d’idiomes de cara a impartir classes en llengües estrangeres.

L’EOI planteja que els cursos d'estiu siguin sessions molt dinàmiques i participatives on els alumnes perden la por a parlar en la llengua que estan aprenent. Els estudiants s’ajuden de les noves tecnologies per treballar d'una manera més innovadora. Els grups utilitzen chromebooks i tauletes per buscar informació a Internet, escriure textos i compartir-los amb els companys, a més de desenvolupar diversos jocs. 

A més a més, també s’han desenvolupat activitats conjuntes com són cinefòrums, jocs i diferents quizzes, s’han treballat projectes, s’han fet sortides amb el bus turístic de Lleida seguint les explicacions en anglès i complementant-ho amb activitats a l'aula. També s’ha habilitat un photocall on tots els alumnes dels cursos d'estiu s'han fet fotos informals amb els seus respectius grups  de classe.  

La propera cita per a les persones interessades en estudiar idiomes serà del 3 al 6 de setembre (fins a les 15.00 h), dates en les que els nous alumnes hauran de formalitzar la preinscripció per al curs 2018-2019. Actualment el centre lleidatà ofereix cursos d’alemany, anglès, àrab, català, espanyol, francès, italià i rus.

tracking