x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

EQUIPAMENT INSTAL·LACIONS

Justícia preveu acabar a la tardor les obres d'ampliació del Canyeret

Actualitzada 23/07/2018 a les 11:29
La remodelació, que s’ha fet en dos fases, es va iniciar el 2010 i estava previst fer-la en dos anys || Acollirà noves sales de vistes i per a arxivament de documents
Interior de l’ampliació de l’edifici judicial, que acollirà les noves sales de vistes.

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

© Interior de l'ampliació de l'edifici judicial, que acollirà les noves sales de vistes.

LLEONARD DELSHAMS
Interior de l’ampliació de l’edifici judicial, que acollirà les noves sales de vistes.

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

© Interior de l'ampliació de l'edifici judicial, que acollirà les noves sales de vistes.

LLEONARD DELSHAMS

La conselleria de Justícia espera que a la tardor finalitzin les obres d’ampliació de l’edifici judicial del Canyeret. El delegat del departament a Lleida, Jaume Montfort, va assegurar que “la reforma principal està molt avançada i ara sobretot queda adequar els espais, per la qual cosa les obres podrien estar enllestides al voltant del mes de novembre”. L’ampliació ha consistit en la construcció de les noves sales de vistes a la planta baixa, dos de les quals de més mida, a més d’un espai per acollir les peces de convicció (les proves judicials) i un nou espai per a l’arxivament de documents, a la part de l’edifici que es va ampliar a la primera fase.

La remodelació dels jutjats es va iniciar l’octubre del 2010 i l’objectiu inicial era tenir-la a punt en dos anys i en una sola fase. Tanmateix, la falta de diners va fer que el projecte s’anés retardant (les obres van arribar a estar gairebé un any aturades) i es va decidir emprendre-les en dos fases.

 


La inversió ha estat d’uns 7,7 milions d’euros, 2,4 milions més que el pressupost inicial

 

La primera va finalitzar el juliol del 2014 i va consistir en la construcció d’un nou accés per l’Audiència, el vestíbul, l’adequació del terra, sostres, façanes, ascensors i escales, entre altres, que va costar 4.740.000 euros.

La segona va començar el maig de l’any passat i el llavors conseller, Carles Mundó, va anunciar que la inversió seria d’uns tres milions d’euros. D’aquesta forma la remodelació haurà suposat una inversió de 7,7 milions, 2,4 milions més que el pressupost inicial, que era de 5,3 milions d’euros. A més, si ara es compleixen els terminis, la reforma s’haurà prolongat durant vuit anys, sis més dels previstos inicialment.

D’altra banda, l’edifici tampoc compta des de finals de maig amb el servei de bar, la qual cosa ha generat crítiques entre el personal. Així mateix, fa mig any també es va modificar l’accés per l’Audiència, passant de portes corredisses a una porta giratòria, amb la millora de la climatització de l’accés.

Temes relacionats
El més...
segrecom Twitter

@segrecom

Envia el teu missatge
Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre