SEGRE

UNIVERSITATS ESTUDI

La UdL, a l'elit de la disciplina de Tecnologia dels Aliments

Se situa al lloc 41 del rànquing d’universitats de Xangai || Dotze campus catalans figuren a la llista i la UAB és la institució espanyola més destacada

Els alumnes de Lestonnac distingits per la seua qualificació a les PAU, divendres a Barcelona.

Els alumnes de Lestonnac distingits per la seua qualificació a les PAU, divendres a Barcelona.COL·LEGI LESTONNAC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Universitat de Lleida (UdL) s’ha confirmat com una de les millors universitats del món en la disciplina de les Tecnologies dels Aliments. Així ho assegura el Rànquing de Xangai de disciplines acadèmiques del 2018, que situa la institució lleidatana al lloc número 41 d’un total de 300 universitats de tot el món que figuren a la llista en aquesta disciplina. El rànquing de la Universitat Jiao Tong de Xangai és un dels més reconeguts a nivell mundial i que organitza per ordre d’excel·lència més de 4.000 universitats entre 54 matèries acadèmiques, que es distribueixen al seu torn en cinc àrees: Ciències Naturals, Enginyeria, Ciències de la Vida, Ciències Mèdiques i Ciències Socials.

La llista, que no recull dades de les carreres d’Humanitats, estableix cinc criteris per elaborar la seua classificació: el nombre d’articles publicats, el percentatge de cites, les aparicions en, almenys, dos revistes internacionals, la presència en revistes de prestigi i el nombre d’investigadors premiats. A més de Lleida, dotze universitats catalanes apareixen classificades en aquest rànquing a nivell mundial. La Universitat Autònoma de Barcelona és la institució espanyola que més vegades s’ha col·locat en una de les disciplines analitzades, al figurar en un total de 38.

Set alumnes de Lestonnac, premiats per les notes a les PAU Set alumnes de batxillerat del col·legi Lestonnac van rebre divendres passat un guardó amb la distinció extraordinària de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) per la seua excel·lent qualificació en aquests examens. L’acte d’entrega de les distincions va tenir lloc a l’Auditori de Barcelona amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra i la consellera d’Ensenyament, Maria Àngels Chacón. Aquests set alumnes de Lestonnac formen part dels vint-i-set alumnes lleidatans que han obtingut més d’un 9 a la selectivitat, i per la seua banda en el total de Catalunya aquesta xifra ascendeix fins als 523 estudiants. Una de les alumnes de Lestonnac premiades ahir, Maria Ciria, és també la jove que va treure la puntuació de la selectivitat més alta de tota la província.

tracking