SEGRE

BARRIS DENÚNCIES

Veïns denuncien excés de velocitat en un carrer de Lleida

Suposa un perill per als cambrers que creuen per atendre les terrasses || Molts acceleren per arribar al semàfor en verd

Carril del carrer Doctora Castells en el qual els veïns denuncien l’excés de velocitat.

Carril del carrer Doctora Castells en el qual els veïns denuncien l’excés de velocitat.ANDREA MORANCHO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns de Cappont va denunciar ahir que molts vehicles circulen amb excés de velocitat pel carrer Doctora Castells. “Succeeix més al carril del costat del col·legi Frederic Godàs, on els cotxes acceleren en el tram més proper a l’avinguda de Les Garrigues per aconseguir creuar el semàfor en verd”, va explicar la presidenta veïnal, Veni Ros. De fet, just en aquest tram hi ha moltes terrasses al mig de la rambla i l’altre dia gairebé atropellen un cambrer”, va manifestar.

En aquest sentit, els veïns temen que algun dia “hi hagi una desgràcia”, sobretot amb els cambrers que travessen tota l’estona el carrer.

Ros va explicar que ja ho han comunicat a la Guàrdia Urbana. “Sabem que els agents no poden estar vigilant les 24 hores del dia, però ens van comunicar que faran un seguiment”, va detallar.

Així mateix, l’associació veïnal de Ciutat Jardí ha denunciat en reiterades ocasions l’excés de velocitat dels vehicles que circulen per l’avinguda Ciutat Jardí. Aquesta zona s’està convertint cada vegada més en residencial i els veïns també temen que algun dia “hi hagi un ensurt”.

tracking