SEGRE

BARRIS SUCCESSOS

Cau un arbre de grans dimensions a la plaça del Clot

Tomba un fanal però no hi ha ferits

Imatge de l’arbre caigut a la plaça de la Constitució.

Imatge de l’arbre caigut a la plaça de la Constitució.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un arbre de grans dimensions va sorprendre ahir els veïns del barri del Clot de les Granotes al caure al mig de la plaça de la Constitució, sense causar danys personals però sí que va tombar un fanal de l’enllumenat públic. Un portaveu de la Paeria va explicar que aquest arbre no havia presentat símptomes anteriors. “Havia desenvolupat poques arrels subterrànies i la copa s’havia fet gran, per la qual cosa possiblement el pes va fer que caigués a poc a poc, no de cop”, va explicar.

Després d’aquest succés, els electricistes municipals van desconnectar el punt de llum i van retirar el fanal afectat i els tècnics de jardineria van dur a terme les tasques per retirar l’arbre de la plaça.

Per la seua part, el president de l’associació de veïns del Clot i Confluències, Manel Rodríguez, va assegurar que demanaran a la Paeria que inspeccioni tots els arbres de la plaça. “Tenim por que després d’aquest incident torni a passar alguna cosa similar i algú acabi ferit.” L’última vegada que va caure un arbre a la ciutat va ser al Secà de Sant Pere. En aquesta ocasió tampoc hi va haver víctimes i el succés es va relacionar amb les fortes pluges del 28 de maig.

tracking