SEGRE

SERVEIS OBRES

La desconnexió d'un cable deixa sense llum una hora 800 clients a Noguerola

Asfalten General Brito i Ramon Castejón

Un moment en què els operaris asfaltaven General Brito.

Un moment en què els operaris asfaltaven General Brito.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La desconnexió fortuïta d’un cable de llum subterrani va deixar ahir sense llum durant una hora 800 clients del barri Noguerola. Segons va informar Endesa, l’avaria es va produir a les 11.30 hores i al cap de 50 minuts es va restablir el servei a 500 abonats i deu minuts més tard als 300 restants. La companyia va afirmar que l’incident no va tenir res a veure amb les obres que es duen a terme en aquest barri.

De fet, les actuacions per millorar les xarxes de clavegueram i de subministrament d’aigua potable, així com la reurbanització de diversos carrers per millorar-hi la mobilitat, l’accessibilitat i els espais verds, “avancen a bon ritme i ahir ja es va començar a posar les primeres capes d’asfalt a carrers com a General Brito, Ramon Castejón i Maria Sauret”, va informar l’ajuntament en un comunicat.

La Paeria informa que les obres al barri avancen a bon ritme i estaran a punt a l’octubre

Les actuacions, que finalitzaran a l’octubre, permetran millorar l’accessibilitat i la mobilitat global de tot el barri, amb millores als carrers Alcalde Fuster, plaça Pare Sanahuja, Maria Sauret, passatge Santa Isabel, carrer del Riu, passatge Miquel Fargas, carrer del General Brito i Ramon Castejón.

Els treballs també permetran acabar amb els abocaments d’aigües brutes que van a parar al riu Noguerola, i de retruc al Segre, i renovar totes les clavegueres i canonades d’aigua potable, amb la substitució de les de fibrociment per canonades de polietilè, a més de millorar la qualitat dels espais urbans d’aquest barri.

El tinent d’alcalde Fèlix Larrosa va explicar que les obres serviran per millorar els vials, amb voreres més amples i més zones verdes. També es renovaran les instal·lacions d’enllumenat velles i s’adequarà el nou a la nova distribució en funció de la presència dels arbres.

tracking