SEGRE

BARRIS CLAVEGUERAM

La Paeria tallarà el trànsit al carrer Major de Sucs cinc setmanes per obres

Imatge d’arxiu de les obres de millora del clavegueram de Sucs.

Imatge d’arxiu de les obres de millora del clavegueram de Sucs.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament tallarà el trànsit del carrer Major de Sucs a partir de dimarts vinent i durant un període de cinc setmanes per fer les obres de renovació de la xarxa de clavegueram. L’actuació es durà a terme entre els carrers Sant Antoni i la Travessera de Sant Jordi i la interrupció del trànsit afectarà els vehicles que accedeixin a Sucs per la carretera d’Almacelles a Gimenells i per l’N-240 d’accés al poble pel camí del Bou. Malgrat aquestes obres, es permetrà el pas del transport públic, mentre que els veïns de Sucs podran accedir al nucli urbà sense restriccions.

Així mateix, els vehicles que passin per la carretera d’Almacelles a Gimenells s’hauran de desviar provisionalment pel camí de la Cabanyera, el camí del Boy o la carretera del Pla de la Font a Sucs en els dos sentits de circulació.

Pel que fa a l’N-240, es desviarà el trànsit que vagi cap a Sucs pel camí de la Ginesta i la variant nord de Sucs fins la carretera d’Almacelles.

La reforma del clavegueram és una actuació que els veïns demanen des de fa temps. L’alcalde i els veïns d’aquesta pedania van alertar que aproximadament el 25% de les cases de Sucs tenen canonades de plom i de fibrociment, motiu pel qual la Paeria està inspeccionant la xarxa d’aigües.

tracking