SEGRE

Una firma d'Agramunt tancarà la planta de Lleida si adquireix Virginias

La planta està ubicada al carrer Pintor Garcia Lamolla.

La planta està ubicada al carrer Pintor Garcia Lamolla.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa d’Agramunt Acrimont Investment al costat de la firma Risi serien les elegides pel jutge perquè els adjudiqui la venda de la marca Virginias, pertanyent a Industrias Rodriguez, SA, segons va avançar ahir La Vanguardia. Olivia Martínez, la representant lleidatana al Comitè d’Empresa de Virginias, va assenyalar que “de moment és només una interlocutòria d’intencions a falta d’una adjudicació judicial definitiva que pot produir-se dilluns vinent al titular del jutjat mercantil de Tarragona”.

S’ha de recordar que Virginias va decidir el mes d’octubre passat presentar un concurs de creditors amb l’objectiu de superar les dificultats financeres. La companyia compta amb dos plantes productives a Reus i Lleida, amb una fàbrica a Pardinyes des de fa vuitanta anys que dóna feina a quinze persones.

Tanmateix, Acrimont Investment, que comercialitza aliments i és propietat d’Ángel Jubete, amo d’altres societats com Productos Flower (jardineria), si el jutge li adjudica la venda de Virginias, tancaria la planta lleidatana i hi hauria un Expedient de Regulació d’Ocupació per als empleats que decideixi no assumir. Sí que es quedaria amb la planta de Reus i els seus treballadors.

D’altra banda, l’empresa Risi, especialitzada en aperitius, es quedaria amb la maquinària i la llicència per utilitzar Virginias durant anys en determinats productes.

tracking