SEGRE

Acusat d'amenaçar i agredir a cops de puny la seua parella a Alfred Perenya

Carrer Alfred Perenya, on ahir van aparèixer cotxes danyats.

Carrer Alfred Perenya, on ahir van aparèixer cotxes danyats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir diumenge un veí de Lleida per presumptament agredir a cops de puny la seua parella en un pis del carrer Alfred Perenya. Segons va informar ahir la Policia Local, la víctima es va personar diumenge a la comissaria per denunciar que la seua parella l’havia amenaçat i agredit. La dona, de 35 anys, va relatar que els fets van tenir lloc el passat dia 17 a l’interior de l’habitatge que compartien.

Finalment, diumenge va acudir a la comissaria després que la seua parella l’amenacés i per por que tornés a agredir-la. Deu minuts després, el presumpte agressor es va personar en dependències policials, on va ser detingut pels urbans com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. La setmana passada, la Urbana va arrestar un jove de 25 anys acusat d’agredir la seua dona i el seu fill, als quals suposadament va agafar del coll.

Les víctimes es van haver de refugiar al pis d’un veí al carrer Pius XII. Dos dies abans, la Policia Local va detenir un altre jove de 24 anys després que la seua mare denunciés que la maltractava. En aquest cas, l’arrestat també va ser imputat per un delicte de trencament de condemna a l’anar acompanyat de la seua xicota, de la qual tenia una ordre d’allunyament en vigor.

tracking