SEGRE

BARRIS EQUIPAMENTS

Queixes d'abonats perquè les estades de nens copen les piscines

Veïns del barri de Pardinyes denuncien que no els van deixar entrar “a l’estar atapeït de menors” || La Paeria reconeix que quan se supera l’aforament es tanquen

Les piscines municipals de Pardinyes es van omplir ahir a la tarda per les altes temperatures.

Les piscines municipals de Pardinyes es van omplir ahir a la tarda per les altes temperatures.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de Pardinyes han denunciat que la setmana passada se’ls va vetar l’entrada a les piscines del barri “perquè estaven plenes de menors que participaven en les activitats d’estiu de la Paeria”. Segons va explicar el president de l’associació de veïns del barri, Rafael Fernández, va tenir lloc un parell de vegades durant la setmana passada. “Tenien l’abonament d’estiu per entrar al recinte i a causa de la saturació de nens i nenes que participen en les estades al llarg del matí, se’ls va vetar l’entrada”, va explicar.

A més, va afegir que molts veïns del barri no entenen perquè es porten a terme aquestes activitats de l’ajuntament sempre a les seues piscines, quan, segons Fernández, “n’hi ha moltes més a la ciutat que estan buides”.

Per la seua banda, la tinenta d’alcalde Montse Parra va assegurar que si se’ls va denegar l’entrada va ser perquè “l’aforament de l’equipament estava al límit” i va explicar en aquest sentit que també ha passat a les piscines de Cappont i Balàfia. Tanmateix, va dir que el temps d’espera “és de tan sols uns minuts”. Així mateix, va negar que tan sols s’utilitzin les de Pardinyes per a les activitats infantils i que es porten a terme a les de tots els barris”.

Més de 3.000 nens participen aquest estiu en les activitats de l’ajuntament Més de 3.000 nens i nenes participen durant el juliol i l’agost en el programa Viu l’estiu 2018, que ofereix tres projectes educatius per a diferents edats: d’1 a 2 anys, d’entre 3 a 12 anys i d’entre 14 i 20 anys. Així, un total de 108 monitors estan al càrrec d’ells durant l’estiu amb activitats tant esportives com aquàtiques, en les quals van a les diferents piscines municipals.

tracking