SEGRE

EQUIPAMENTS CIUTAT JARDÍ

Els contraris als camps del FIF entren a l'associació de veïns

Per canviar-la, perquè “la directiva actual no actua ni representa el nostre barri”

Al voltant d’unes seixanta persones van participar ahir en la reunió de la plataforma veïnal.

Al voltant d’unes seixanta persones van participar ahir en la reunió de la plataforma veïnal.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plataforma Sí Espais Verds Públics Ciutat Jardí va acordar ahir després d’una reunió amb més de seixanta veïns del barri que s’uniran a l’associació de veïns del barri per “fer-la canviar de rumb en els temes que afecten Ciutat Jardí perquè considerem que l’associació no representa la voluntat dels veïns del barri”, va dir un portaveu de la plataforma.

El principal motiu d’aquesta decisió és a causa del projecte esportiu que l’ajuntament té previst fer al barri i que el gestionaria el club Futbol i Formació (FiF). En el seu moment, l’associació de veïns va avalar el projecte, i al seu torn la plataforma va nàixer amb l’objectiu de frenar aquesta “privatització de l’únic complex esportiu del barri” i va acusar el president de l’associació de veïns, Antoni Tahull, i l’ajuntament de “no haver informat degudament sobre aquest projecte urbanístic”.

El portaveu també va assegurar que l’adhesió a l’associació i la voluntat de fer “canviar de rumb” l’opinió de l’entitat en l’assumpte del complex esportiu és perquè “creiem que la voluntat majoritària dels veïns és contrària a aquest projecte i volem que l’associació sigui una eina útil i activa per als veïns de Ciutat Jardí”.

Així mateix, a la reunió també es va acordar que la plataforma es constituirà com a associació “per un simple tràmit legal i estar coberts en aquest aspecte” i es va informar els assistents que la setmana passada la plataforma va presentar un recurs de reposició contra el conveni de l’ajuntament amb el FiF. Aquest diari no va poder contactar amb l’actual president de l’associació, Antoni Tahull, després de diversos intents.

El polèmic projecte esportiu, pendent per al pròxim ple Un dels assumptes que més polèmica i dubtes han provocat entre els veïns de Ciutat Jardí és la construcció d’un complex esportiu que gestionarà el club Futbol i Formació (FiF), un pla que la plataforma rebutja perquè “privatitza l’únic complex esportiu del barri”. El projecte ho havia d’aprovar el ple municipal divendres passat, però es va retirar de l’ordre del dia a última hora perquè l’equip de govern no comptava amb prou suports per aprovar-ho pels dubtes de Ciutadans.

tracking