SEGRE

Fèlix Larrosa i Montse Mínguez opten a la successió

Què passarà amb l'alcaldia?

Angel Ros va assumir l’alcaldia de Lleida el 8 de gener del 2004 substituint Antoni Siurana, que havia estat nomenat conseller.

Angel Ros va assumir l’alcaldia de Lleida el 8 de gener del 2004 substituint Antoni Siurana, que havia estat nomenat conseller.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El trasllat d’Àngel Ros a Andorra deixa vacant l’alcaldia de Lleida quan falten deu mesos per a les eleccions municipals i deixa la possibilitat al PSC de promocionar el seu futur candidat. En principi, Ros haurà de presentar la renúncia aquesta mateixa setmana, previsiblement el mateix divendres, perquè el nomenament sigui publicat al BOE dissabte i al renunciar quedarà com a alcaldessa en funcions la primera tinenta d’alcalde Montse Mínguez. La normativa marca que en un termini de deu dies s’ha de convocar un altre ple per elegir el nou alcalde i encara que Ros mai s’ha volgut pronunciar sobre el possible successor, tot indica que el partit aposta pel segon tinent d’alcalde, Fèlix Larrosa, que a més és el primer secretari de l’agrupació local.

Fonts socialistes expliquen que Iceta reunirà els dos candidats i que el més previsible és que Mínguez renunciï a l’alcaldia per deixar que sigui Larrosa el que l’ocupi i li serveixi per donar-se a conèixer com a candidat. Però ningú assegura que Mínguez hi renunciï i de fet es repeteix la història de fa catorze anys. Aleshores la marxa de Siurana va deixar María Burgués com a alcaldessa i va haver de renunciar perquè el candidat del partit, Àngel Ros, assumís el càrrec.

tracking