SEGRE

CONTRACTACIÓ ECOSISTEMA

A licitació el projecte de millora ambiental dels aiguamolls de Rufea

Rufea

RufeaLA PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament va treure dimarts passat a licitació el projecte de millora ambiental dels aiguamolls de Rufea per un pressupost inicial de 46.596,48 euros, IVA inclòs. El termini per presentar ofertes per optar a la concessió del projecte acaba dimarts que ve i el contracte té una durada d’un mes aproximadament.

Aquest projecte de millora té com a objectius prioritaris controlar i millorar els accessos a l’espai, millorar la vegetació d’arbres que hi ha al parc, condicionar i ampliar la presència de fauna als aiguamolls, ampliar la xarxa de camins interns i d’enllaç de la zona, instal·lar miradors per observar els animals de l’espai i adequar una zona del parc perquè els ocells puguin niar a Rufea.

Conscienciació

Paral·lelament, el projecte de millora ambiental també pretén conscienciar el visitant de l’entorn únic en el qual es troba pel que fa a fauna i flora i integrar de la millor manera possible els aiguamolls de Rufea amb l’Horta i el riu Segre amb l’objectiu de crear un espai de convivència de rius, boscos, cultius, la fauna i els habitants de Lleida.

tracking