SEGRE

Llums i ombres d'un alcalde vist pels seus rivals

La notícia que Àngel Ros deixarà l’alcaldia de Lleida per ser ambaixador d’Espanya a Andorra va confirmar un secret de domini públic que circulava per la Paeria. L’oposició analitza el canvi.

Reaccions dels rivals polítics

Reaccions dels rivals polítics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La notícia que Àngel Ros deixarà l’alcaldia de Lleida per ser ambaixador d’Espanya a Andorra va confirmar un secret de domini públic que circulava per la Paeria. L’oposició analitza el canvi.

Toni Postius

PRESIDENT DEL GRUP DEL PDECAT

«Ros estava buscant una sortida perquè és evident que s’entreveu un gran canvi a les eleccions municipals. En aquests catorze anys hi ha grans encerts però ens deixa un mal llegat.» 

Ángeles Ribes

PORTAVEU DEL CIUTADANS

«Confiem que l’equip de govern segueixi endavant amb els acords que havíem firmat. Continuarem col·laborant com fins ara per mantenir l’estabilitat.» 

Carles Vega

PRESIDENT D’ERC A LA PAERIA

«Àngel Ros serà recordat per impulsar el pacte de la vergonya amb Ciutadans, pel paper patètic l’1-O, pels carrers franquistes, el POUM i les polítiques més efectistes que efectives.» 

Pau Juvillà

PORTAVEU DE LA CRIDA-CUP

«No esperem res de la seua marxa ja que el seu model polític seguirà sigui qui sigui el successor. Esperem un canvi i que les esquerres independentistes puguin manar a la Paeria».

Sergi Talamonte

PORTAVEU DEL COMÚ DE LLEIDA

«Celebrem la marxa d’un alcalde nefast per a la ciutat. La deixa amb problemes en diversos fronts. Esperem que les eleccions municipals posin les coses al seu lloc.» 

Joan Vilella

PORTAVEU DEL PP

«Era vox populi que Ros no aguantaria la investidura. Ho ha passat malament i ser ambaixador ho veig una sortida de la Paeria digna. En els seus catorze anys d’alcalde ha tingut alts i baixos». 

Rosa M. Salmerón

REGIDORA D’UNITS PER AVANÇAR

Està de vacances i aquest diari no va poder contactar ahir amb ella. Va estar a la llista de CiU però aquest any va deixar el grup i es va integrar al govern del PSC com a edil d’Units per Avançar. 

tracking