SEGRE

SUCCESSOS URBANA

Sorprenen un lladre emportant-se material dels cines Lauren, tancats

El complex de lleure del barri de Cappont de Lleida va tancar fa tres anys.

Saquejos i destrosses als cines LaurenItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la matinada un veí de la ciutat de vint-i-quatre anys, J.E.C., al ser sorprès robant als antics cines Lauren, al barri de Cappont. Una patrulla del cos es va desplaçar fins a l’avinguda Barcelona després de rebre a les 5.45 hores un avís en el qual s’alertava que dos persones estaven duent a terme un robatori a les instal·lacions, actualment en desús.

Quan van arribar al lloc, els agents van observar que la sortida d’emergència del local estava forçada i molt a prop hi havia un home carregant material com altaveus i aparells electrònics dins d’una furgoneta estacionada. També van comprovar que a l’interior dels antics cines hi havia més altaveus i material electrònic preparat endur-se.

Davant d’aquests fets, la Guàrdia Urbana va detenir el jove com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. D’altra banda, la Guàrdia Urbana va recuperar aquest dimarts passat a la tarda al carrer Vallès, al barri de Balàfia, un turisme Renault Clio que havia estat robat a Tàrrega.

Una patrulla va observar un vehicle que semblava abandonat i va comprovar que n’havien denunciat el robatori. Una grua el va traslladar al dipòsit municipal.

tracking