SEGRE

EQUIPAMENTS VANDALISME

La Paeria tapiarà una finestra del River perquè s'hi colen joves de nit

La Urbana va revisar l’edifici per les queixes

Dos agents de la Guàrdia Urbana inspeccionen el forat pel qual van entrar uns joves al River.

Dos agents de la Guàrdia Urbana inspeccionen el forat pel qual van entrar uns joves al River.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament tapiarà una finestra del xalet dels Camps Elisis després que detectés que diversos grups de joves entraven al recinte a la nit a través d’aquesta obertura. Al principi es temia que l’edifici hagués estat ocupat, ja que alguns veïns i vianants van alertar que se sentien sorolls i música al xalet a la nit. Més tard es va comprovar que es tractava de grups de joves que entraven a l’edifici per beure i escoltar música.

Diversos agents de la Guàrdia Urbana van inspeccionar ahir al matí l’edifici i els seus voltants i van descobrir que hi havia una finestra oberta en la part posterior per la qual entraven els joves després de pujar a un sostre baix. L’ajuntament encara no sap quan podrà tapiar la finestra però ja ha iniciat els tràmits per deixar el xalet tancat abans de final de mes. La incursió de grups de joves a l’interior del xalet dels Camps Elisis és una cosa que sol passar els últims estius i la Guàrdia Urbana ha hagut de desplaçar-se diverses vegades allà per desallotjar-ne els intrusos.

Des que la discoteca River, que utilitzava l’espai per a festes i balls de saló, va tancar el 2016, fa anys que la Paeria busca una sortida per a aquest equipament, situat al cor dels Camps Elisis i al costat del pavelló de L’Antorxa. Aquest edifici modernista va ser inaugurat el 1962 i ha tingut diferents usos al llarg de la història. De fet, l’any passat la Paeria va celebrar un procés participatiu per tal de decidir quin ús es podia donar a aquest equipament i un 58 per cent de les apostes presentades proposen que tingui usos de lleure i restauració. Un altre 32 per cent de les idees que es van presentar proposava que es destinés a usos culturals i educatius.

tracking