SEGRE

BARRIS LLEURE

Veïns de Pardinyes, “farts” de l'incivisme per les festes

Denuncien la destrossa d’objectes o fer les necessitats al carrer || Alguns opten per anar-se’n del barri durant aquests dies

Algú va trencar un pal de senyalització del camp de tir.

Algú va trencar un pal de senyalització del camp de tir.AAVV PARDINYES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El barri de Pardinyes està de festa major i encara que per a la majoria de veïns implica música i convivència cívica, per a alguns suposa excés d’alcohol i soroll fins a altes hores de la matinada a l’avinguda Pearson, on hi ha les penyes. Un portaveu de l’associació de veïns va denunciar que divendres a la matinada “algú es va colar al camp de tir i va trencar un pal d’un senyal”. A més, va explicar que durant aquests tres dies de festes, que acaben avui, “és habitual veure pixades, vòmits i escombraries per l’avinguda”. Des de l’associació de veïns demanen als que vagin a les festes consideració i bons comportaments, ja que també “molts no tenen en compte que hi ha veïns que dormen i no respecten el seu descans”.

En aquest sentit, el mateix portaveu va explicar que molts residents “decideixen anar-se’n de la ciutat durant aquests dies”.

Així mateix, el president veïnal, Rafa Fernández, va recordar que el mes de maig passat “uns desconeguts es van colar una nit a la pista esportiva del local social i van trencar una de les porteries, trossos de la xarxa que envolta la pista i van deixar la zona plena d’escombraries”. Encara que l’associació va avisar la Paeria del que havia passat perquè ho arreglés, Fernández va criticar “que encara no l’han arreglat”.

tracking