SEGRE

Aparatós foc en un pàrquing de Lleida

Va obligar a tallar per seguretat l’avinguda del Segre

Aparatós foc en un pàrquing de Lleida

Aparatós foc en un pàrquing de LleidaA. Guerrero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van sufocar a última hora de la tarda d’ahir un aparatós incendi a l’interior d’un pàrquing subterrani de l’avinguda del Segre de la ciutat de Lleida. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís del foc a les 19.31 hores i van desplegar un ampli dispositiu, amb més d’una desena de dotacions. Fins al lloc també van acudir diverses patrulles de la Guàrdia Urbana, els Mossos i ambulàncies del Serveis d’Emergències Mèdiques. L’incendi va obligar a tallar el carrer durant diverses hores i a allunyar els veïns de la zona per la densa fumarada que sortia de l’interior de l’aparcament, de dos plantes i amb més de 200 places.

El fum sortia per les entrades situades al número 2 de l’avinguda del Segre i el número 1 del carrer Pare Sanaüja. La Urbana va tallar per seguretat l’avinguda del Segre al trànsit durant diverses hores. El foc s’hauria iniciat en un vehicle situat a la segona planta i, almenys, n’hauria afectat dos més. Els Bombers van haver d’utilitzar equips de respiració autònoma per accedir a l’interior del pàrquing. Alguns dels efectius van haver de ser atesos per sanitaris del SEM.

Fins al lloc també es van desplaçar l’alcaldessa en funcions, Montse Mínguez, i el tinent d’alcalde Rafel Peris. Els Bombers van treballar fins passada la mitjanit. D’altra banda, ahir a la tarda també van treballar en un incendi d’habitatge de la plaça del Treball.

tracking