SEGRE

URBANISME MOBILITAT

Gimcana a Noguerola per les obres

Els treballs es concentren entre avinguda del Segre i General Brito i a la plaça davant del carrer del Riu s’han talat grans arbres || Reforma també de Comtes d’Urgell

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El barri de Noguerola està immers en obres de millora de diversos carrers que provoquen que veïns, comerciants i passejants visquin en una gimcana permanent. Els vehicles també tenen l’accés tallat o restringit a diversos vials i aparcar és gairebé missió impossible.

Estan potes enlaire General Brito, els passatges Miquel Fargas i Santa Isabel, la plaça Sanahuja i la del carrer del Riu, on ahir els operaris van talar els arbres, de grans dimensions, per facilitar les obres. Altres carrers, com Alcalde Fuster, estan cimentats, però encara no acabats.

La Paeria remarca que els treballs permetran millorar l’accessibilitat i la mobilitat del barri, així com renovar el clavegueram per acabar amb els abocaments d’aigües fecals al riu Noguerola i al Segre.

L’altre punt d’obres es troba en el tram de Comtes d’Urgelll entre Anselm Clavé i Príncep de Viana, que ahir va visitar el tinent d’alcalde, Fèlix Larrosa. L’actuació consisteix a guanyar espai per a vianants i places d’aparcament, per pal·liar les que es perdran amb la reforma de la plaça davant de l’Auditori.

El pressupost de 160.000 euros i s’emmarca en el pla de barri de Noguerola. Més endavant, l’ajuntament canviarà el sentit de circulació d’aquest tram de Comtes d’Urgell perquè els vehicles puguin accedir a Príncep de Viana.

Els arbres talats ahir a la plaça del carrer del Riu.

Els arbres talats ahir a la plaça del carrer del Riu.ÒSCAR MIRÓN

Els arbres talats ahir a la plaça del carrer del Riu.

Els arbres talats ahir a la plaça del carrer del Riu.ÒSCAR MIRÓN

tracking