SEGRE

BARRIS SUCCESSOS

Veïns de Gardeny plantegen mudar-se per l'augment de robatoris

Dissabte van entrar en trasters i vehicles

Veïns de Gardeny plantegen mudar-se per l’augment de robatoris

Veïns de Gardeny plantegen mudar-se per l’augment de robatorisA. H

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’onada de robatoris al barri de Turó de Gardeny no cessa. El passat cap de setmana algú va entrar en una dotzena de trasters d’habitatges situats al passeig Onze de Setembre i també en almenys cinc vehicles aparcats al pàrquing de la discoteca The Hill. Davant d’aquesta situació, que ja fa setmanes que es produeix, veïns del barri han manifestat la seua intenció de mudar-se “per la falta de seguretat i l’incivisme”, va explicar ahir el portaveu de l’associació veïnal, Gregori Gutiérrez.

“Dissabte van robar objectes de dotze trasters, com televisors i bicicletes”, va assenyalar, i va afirmar que algun afectat ja ha interposat denúncia. Va manifestar que molts residents estan “angoixats”, ja que fa setmanes que el barri pateix robatoris, sobretot a l’interior de vehicles.

A això s’hi suma que una colla de joves es dedica des de fa temps “a llançar pedres contra l’autobús de la línia 4”. Sobre això, el gerent d’Autobusos, Carlos Soldevilla, va explicar que fa unes setmanes van presentar una denúncia davant dels Mossos perquè un dels busos va patir una pedrada i es va trencar un vidre.

El passat 25 de juliol l’associació es va reunir amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana per posar-los al corrent sobre aquests fets, a més del soroll que fan els joves quan baixen caminant de la discoteca The Hill “sense respectar el descans dels veïns”.

En aquest sentit, els agents els van dir que cal denunciar, ja que fins ara ningú que hagi patit robatoris als seus vehicles no ho ha fet, per la qual cosa no poden actuar. Tanmateix, Gutiérrez va assegurar que al setembre demanaran reunir-se amb la regidora de Seguretat, Sara Mestres, per demanar més vigilància al barri, tal com els van recomanar els agents.

D’altra banda, diumenge a la matinada, algú va trencar els vidres d’almenys cinc cotxes aparcats a la discoteca The Hill per robar el que trobessin en el seu interior. Un dels afectats va explicar que van forçar i van trencar el vidre de la porta del copilot i es van emportar diners i unes claus.

Gutiérrez també va denunciar que molts assistents a la discoteca es dediquen “a fer botellón i a derrapar amb cotxes”.

Veïns de Gardeny plantegen mudar-se per l’augment de robatoris

Veïns de Gardeny plantegen mudar-se per l’augment de robatorisA. H

tracking