SEGRE

EQUIPAMENTS MEDI AMBIENT

Plaga de mosquits a les piscines de Balàfia

Els banyistes van abandonar el recinte, que Medi Ambient havia fumigat || Ofereixen repel·lents als usuaris

Usuaris de les piscines es posen repel·lent antimosquits abans d’entrar.

Usuaris de les piscines es posen repel·lent antimosquits abans d’entrar.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una plaga de mosquits va sorprendre ahir al matí els usuaris de les piscines de Balàfia, que davant de la quantitat d’aquests insectes van abandonar el recinte. La Paeria va informar que abans d’obrir portes operaris de Medi Ambient van acudir-hi per trobar el focus, on van aplicar un tractament contra les larves.

Segons el president de l’associació de veïns del barri, Toni Baró, aquest estava situat en una séquia darrere de les piscines. “El van trobar i van fumigar les larves, ja que no es pot aplicar un tractament contra els mosquits adults”, va explicar. “Com que tenen una mitjana de vida d’uns cinc dies, confiem que la setmana que ve ja haurà desaparegut la plaga del tot”, va manifestar Baró.

Els mosquits encara hi seran presents els propers dies, de forma que l’equipament municipal adverteix els usuaris de la seua presència i els ofereix repel·lent.

Fa un parell de setmanes, el president veïnal ja va avisar la Paeria que hi havia bastants d’aquests insectes a les piscines i Medi Ambient va fumigar en zones d’aigua embassada del recinte.

L’ajuntament va contractar una empresa a començaments d’estiu per reduir la presència de mosquits i evitar queixes.

tracking