SEGRE

SUCCESSOS OPERATIU POLICIAL

Detingut a Lleida un fugitiu per un homicidi de fa vuit anys a Bèlgica

El sospitós, de 28 anys, vivia actualment a Aitona i treballava collint fruita

Vista de la comissaria de la Policia Nacional a Lleida, que va fer l’arrest del fugitiu aquest dimarts.

Vista de la comissaria de la Policia Nacional a Lleida, que va fer l’arrest del fugitiu aquest dimarts.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia Nacional va detenir dimarts passat un jove de 28 anys a Lleida que reclamaven les autoritats belgues per un homicidi ocorregut fa vuit anys. L’arrest es va produir dimarts a la capital del Segrià però el sospitós era veí d’Aitona. Segons fonts policials, l’arrestat, de nacionalitat marroquina, treballava collint fruita a la zona i podria fer poc temps que es trobava a Espanya.

La seua localització va ser possible gràcies al fet que constava en vigor una ordre europea de detenció i entrega expedida per les autoritats judicials belgues. Al fugitiu se li imputa l’homicidi d’un altre ciutadà marroquí en un municipi de la regió de Brussel·les capital l’any 2010. Des d’aleshores, havia pogut eludir les autoritats policials belgues.

L’homicidi es va desencadenar per una forta discussió en una cafeteria de la localitat belga entre l’ara detingut i un altre individu, incident que es va traslladar a l’exterior del local. Durant la baralla, el sospitós va clavar a la víctima multitud de cops i diverses punyalades, algunes a l’altura del cor, que van fer que morís poc després. Diverses persones van ser testimonis dels fets.

Després de la seua localització a Lleida dimarts passat, la Policia Nacional va posar el detingut a disposició de l’Audiència Nacional, que en va decretar l’ingrés a presó a l’espera del requeriment per part de la Justícia belga per a la seua extradició. S’enfronta a una condemna de fins a 10 anys per homicidi, segons les mateixes fonts.

L’operació va ser duta a terme per agents de la Brigada Provincial de la Policia Judicial, de la Unitat de Delinqüència i Crim Organitzat de la comissaria de Lleida.

L’arrest d’un veí de Cappont va acabar en una condemna per abusos Un veí de Cappont de 33 anys va ser l’últim fugitiu arrestat per la Policia Nacional per violar un menor de 8 anys a Alemanya. Aquest cas ha acabat amb una condemna de 10 anys de presó dictada aquesta mateixa setmana per l’Audiència Provincial de Friburg. Javier González va ser arrestat al barri de Cappont el mes d’octubre passat i va admetre durant el judici celebrat aquest mes que havia violat el menor reiteradament i que havia pagat per fer-ho 10.000 euros a la mare del nen.

tracking