SEGRE

BARRIS MOBILITAT

Opinions per a tots els gustos a l'Escorxador

Comerços temen que els perjudiqui i veïns agraeixen menys trànsit

La plataforma contrària als canvis es va reunir ahir amb el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa.

La plataforma contrària als canvis es va reunir ahir amb el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vint-i-quatre hores després que els carrers Lluís Companys i Acadèmia s’hagin convertit en unidireccionals, comerciants, veïns i transeünts van discrepar sobre aquesta nova mesura, que ha agafat molta gent per sorpresa i més d’un s’ha endut una multa per conduir en direcció contrària, segons va assegurar la Guàrdia Urbana. Cal recordar que Lluís Companys va cap a avinguda Catalunya i el carrer Acadèmia cap a passeig de Ronda.

D’una banda, la majoria dels comerços estan convençuts que sense la doble afluència de vehicles “perdrem visibilitat i clients”. També coincideixen a dir que depenent del comerç al qual es vol anar, “el client ha de fer molta volta, per la qual cosa potser ja no vingui”.

La Guàrdia Urbana ja ha posat les primeres multes a ‘despistats’ que anaven en sentit contrari

En el mateix sentit es van mostrar els residents amb pàrquings afectats. “En tinc un al carrer Acadèmia, abans del carrer Unió, i si vull anar a avinguda Catalunya he d’anar fins a passeig de Ronda i tornar per Lluís Companys”, va manifestar una veïna.

Amb ella, va coincidir el titular d’una plaça de pàrquing al carrer Manuel de Palacio (que va des d’Acadèmia fins a Lluís Companys), i ara per anar a passeig de Ronda “tardaré el doble de temps”. A més, veïns i comerciants d’Acadèmia han notat com s’acumulen les cues al semàfor per anar a Ronda, “ja que dura poc temps”. D’altra banda, vianants que passen habitualment per aquesta zona van agrair la descongestió de trànsit tant al carrer Unió, “ja que abans era molt caòtic”, com a Lluís Companys.

Així mateix, la plataforma contrària al canvi, que va tornar a tallar Lluís Companys a les 20 hores durant una hora, es va reunir amb la Paeria, la qual els va informar del procediment. La plataforma vol més suport de veïns per tenir més veu i exigir revertir la decisió.

tracking