SEGRE

La zona de tractors de la Fira de Sant Miquel assoleix el 100% d'ocupació

La 64 edició del certamen lleidatà se celebrarà del 27 al 30 de setembre

La zona de tractors de la Fira de Sant Miquel assoleix el 100% d'ocupació

La zona de tractors de la Fira de Sant Miquel assoleix el 100% d'ocupacióFira de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La zona que la Fira Agrària de Sant Miquel i el saló Eurofruit dediquen tradicionalment als tractors, i que ocupa uns 10.000 metres quadrats, ha assolit una plena ocupació amb la presència de 12 empreses del sector que oferiran una mostra d’uns 150 tractors de totes les marques i de tot tipus, des dels petits als d’alta potència.

A més dels tractors, els sectors presents a la Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit seran el de la maquinària agrícola, l’agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l’agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, el viverisme, els fertilitzants, els regs, la maquinària d’obra pública, els sindicats agraris, l’automoció, els serveis financers i les assegurances.

La 64a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i la 33a edició del saló Eurofruit tindran lloc del 27 al 30 de setembre i acolliran més de 300 expositors de l’Estat espanyol i d’altres països europeus. El programa d’activitats paral·leles oferirà més de 50 propostes entre jornades tècniques, conferències, presentacions, demostracions de drons en agricultura de precisió, reunions professionals i demostracions de productes i aliments.

tracking