SEGRE

DELINQÜÈNCIA BALANÇ

Es disparen un 60% els cotxes robats, amb 80 denúncies en només mig any

Gairebé la meitat dels casos s’han produït a la ciutat de Lleida, segons el ministeri de l’Interior || Part dels vehicles han pogut ser recuperats pels propietaris

Imatge d’arxiu d’un cotxe robat a la ciutat de Lleida i que la Urbana va poder recuperar.

Imatge d’arxiu d’un cotxe robat a la ciutat de Lleida i que la Urbana va poder recuperar.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els robatoris de vehicles s’han disparat un 60 per cent a les comarques de Lleida durant el primer semestre de l’any en comparació amb el mateix període de l’any passat, segons l’informe de criminalitat del ministeri de l’Interior, amb dades dels diferents cossos policials. Concretament, entre el gener i el juliol del 2018 s’han registrat vuitanta casos pels cinquanta del primer semestre de l’any passat. Del total de robatoris registrats, gairebé la meitat van ser a la ciutat de Lleida, amb 37. No obstant, l’augment a la capital del Segrià no va ser tan alt, un 48 per cent, i es va passar de 25 sostraccions a 37. Part dels vehicles robats han pogut ser recuperats posteriorment pels propietaris. Es tracta dels casos en els quals els lladres abandonen els vehicles. Succeeix quan Mossos i policies locals localitzen un cotxe forçat o aparentment abandonat. Al verificar la matrícula a les bases de dades, és quan es comprova que el propietari n’ha denunciat el robatori.

Quant al robatori a l’interior del vehicles, no hi ha dades concretes ja que formen part dels robatoris amb força en el patrimoni, que aquest primer semestre han augmentat un 3,5% a la província, i han passat dels 627 a 649 casos, una mitjana de quatre per dia.

tracking