SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Detinguts dos adolescents de 15 anys per robar a la discoteca Biloba

Van ser arrestats per la Guàrdia Urbana ahir a la matinada || Van escalar per la part posterior del recinte i un d’ells també va agredir un agent

Els dos joves van entrar al recinte després d’escalar per la façana posterior.

Els dos joves van entrar al recinte després d’escalar per la façana posterior.ITMAR FABREGAT

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la matinada dos menors, de quinze anys i nacionalitat marroquina, després que fossin sorpresos quan robaven a la discoteca Biloba, situada al carrer Ivars d’Urgell, al polígon en el polígon Neoparc al costat de la carretera Ll-11. La Guàrdia Urbana va comptar amb la col·laboració del servei de seguretat de la discoteca, que va alertar del robatori i va ajudar a detenir els dos presumptes autors. Van ser arrestats per un delicte de robatori amb força. A un d’ells també el van denunciar penalment per un delicte d’atemptat contra l’autoritat perquè va agredir un agent, segons van informar des de la Policia Local.

Els fets es van produir cap a les 4.00 hores quan, suposadament, els dos joves van escalar per la part posterior del recinte i van ser sorpresos per personal de seguretat de la discoteca. Pel que sembla, intentaven sostreure licors. Fins al lloc va acudir la Guàrdia Urbana, que va procedir a la detenció dels dos suposats autors. Un d’ells va agredir un agent. La Urbana també va comprovar que un dels adolescents s’havia escapat d’un centre.

La Urbana va poder arrestar-los gràcies a la col·laboració del servei de seguretat del local de lleure

Es dóna la circumstància que hores abans, divendres a la tarda, la Guàrdia Urbana també va detenir un home que va escalar una façana per robar en un pis del carrer Panera, al Barri Antic. Els fets van tenir lloc cap a les 17.30 hores de divendres. A l’escorcollar-lo, els agents van comprovar que portava eines com tornavisos i un peu de cabra.

Els robatoris amb força en el patrimoni en domicilis, establiments i altres instal·lacions s’han disparat un 70,9% en el primer semestre de l’any a la ciutat de Lleida respecte al mateix període de l’any anterior, segons les dades del ministeri de l’Interior. Concretament, s’ha passat dels 179 del 2017 als 300 d’aquest any, la qual cosa representa una mitjana de gairebé dos casos per dia.

tracking