SEGRE

EMPRESES FORMACIÓ

El nou centre d’Ilerna obrirà al setembre amb 1.800 alumnes

A Gardeny seguirà amb cursos d’FP en línia

Imatge de la nova seu d’Ilerna, amb un gran porxo com a element característic.

Imatge de la nova seu d’Ilerna, amb un gran porxo com a element característic.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou centre de Formació Professional Ilerna obrirà el pròxim mes de setembre i acollirà totes les classes presencials que ara imparteix a diversos locals a la Ronda i la Zona Alta. D’aquesta manera, impartirà cursos de Formació Professional a sis-cents alumnes i altres de no reglats per a 1.200.

La seu està ubicada al carrer la Palma, té una superfície de 4.300 metres quadrats distribuïda en set plantes i ha costat quatre milions d’euros. Té vint aules, una sala d’estudi i una d’actes per a una capacitat de 150 persones. De cara al curs vinent impartirà tres nous cicles formatius de grau superior que són Educació Infantil, Integració Social i Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear. L’objectiu és arribar als set-cents alumnes anuals d’FP i consolidar una plantilla de seixanta treballadors.

Impartirà tres nous cicles d’Educació Infantil, Integració Social i Imatge per al Diagnòstic

A més d’aquest edifici, el mes de novembre passat va inaugurar una nova seu ubicada al parc de Gardeny, de 1.800 metres quadrats, centrada en la comunicació i promoció dels cursos de Formació Professional online, amb els quals espera crear setanta-sis nous llocs de treball en menys d’un any i arribar als 160 treballadors el mes de setembre.

El responsable de l’empresa, Jordi Giné, va assegurar que amb els últims avenços tecnològics i educatius, a part de diverses instal·lacions esportives pensades per als empleats, “podrem impartir deu noves titulacions online a més de les onze que ja tenim i esperem arribar als 8.500 alumnes”. Ilerna també compta amb una seu a Madrid i una altra a Milà, que dóna formació a prop de 250 alumnes.

L’empresa assegura que el 70 per cent dels seus estudiants que cursen una FP dual són contractats per una firma una vegada acabada la formació.

tracking