SEGRE

JUSTÍCIA TRIBUNALS

Condemnats per agredir-se en la Cavalcada de Reis a Lleida

La baralla es va iniciar quan un home volia passar per davant d’una altra família || Van acabar amb diversos traumatismes

Imatge d’arxiu de la Cavalcada de Reis de Lleida.

Imatge d’arxiu de la Cavalcada de Reis de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència Provincial de Lleida ha condemnat dos homes a pagar multes per un valor total de 1.800 euros per agredir-se mútuament durant la Cavalcada de Reis Mags que es va celebrar a Lleida ciutat el gener del 2016. El tribunal considera els dos autors d’un delicte de lesions lleus i també els imposa el pagament d’unes indemnitzacions.

Segons consta a la sentència a què ha tingut accés aquest diari, els fets van ocórrer quan un dels agressors es trobava amb la seua dona i el seu fill enmig d’una aglomeració de gent amb motiu de la desfilada de les carrosses. Va ser llavors quan l’altre condemnat i la seua mare haurien volgut passar per davant, moment en què es va iniciar una baralla durant la qual aquest últim hauria agafat fortament pel coll l’altre home, rebent igualment cops i espentes fins al punt que tots dos van acabar caient a terra. A més, en el transcurs de l’agressió, la mare d’aquest últim hauria rebut un cop de cap de l’altre agressor.

L’Audiència de Lleida els condemna a multes de 1.440 i 360 euros i a pagar indemnitzacions

Els testimonis van avisar de l’ocorregut i fins al lloc es van desplaçar diversos agents de policia per mediar entre els dos homes i prestar assistència als ferits, que presentaven lesions al cap, el coll i les mans, entre altres traumatismes, així com una ferida al llavi.

Els fets van acabar al jutjat penal número 3 de Lleida, on es va dictar la primera sentència que condemnava un dels agressors a pagar una multa de 1.440 euros i l’altre, una de 360. A més, el primer d’ells també havia d’abonar una indemnització de gairebé 2.000 euros per les lesions i les seqüeles causades a l’altre implicat i a l’acompanyant. La indemnització per al segon dels agressors va ascendir a 320 euros.

Una de les parts va presentar un recurs davant de l’Audiència Provincial de Lleida al considerar que no va quedar provat que ell agredís l’altra persona i que les lesions que aquesta presentava van ser fruit de l’agressió que ell mateix va perpetrar. Tanmateix, el tribunal ha confirmat la sentència.

tracking