SEGRE

PARC IMMOBILIARI BALANÇ

Els habitatges en venda a Lleida tenen 33 anys d'antiguitat mitjana

La plusvàlua grava la transmissió de pisos o solars.

La plusvàlua grava la transmissió de pisos o solars.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els habitatges en venda a Lleida tenen una antiguitat mitjana de trenta-tres anys, segons un estudi publicat pel portal Idealista sobre l’envelliment de l’habitatge a les capitals de província espanyoles. La mitjana espanyola és de 45 anys, i la de pisos de lloguer, de 44. De fet, Lleida ocupa la tercera posició d’habitatges més moderns, al costat d’Almeria, Múrcia i Guadalajara. El segon lloc del rànquing és per a Lugo, amb 32 anys, i el primer per a Albacete, amb 31.

Barcelona és la ciutat amb un parc de venda i lloguer més envellit: els habitatges en venda tenen una edat mitjana de 69 anys i 72 els de lloguer. Tres ciutats del nord segueixen Barcelona en la classificació per edat de la vivenda en venda: Pamplona (64 anys), Sant Sebastià (60) i Bilbao (54).

A Madrid les cases tenen 53 anys de mitjana. Pel que fa a les de lloguer, després de Barcelona, les més antigues són les de Sant Sebastià (68 anys), Madrid (56), Tarragona (53) i Pamplona (52). Segons Idealista, l’estudi demostra que el parc immobiliari espanyol “no està prou renovat”.

tracking