SEGRE

SERVEIS SOCIALS CAMPANYA

Finalitza l'atenció laboral a temporers al pavelló 3

Fruita amb Justícia Social demana la dimissió de Rodamilans

Pertinences de temporers, guardades al pavelló 3 de la Fira de Lleida.

Pertinences de temporers, guardades al pavelló 3 de la Fira de Lleida.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria va tancar ahir l’oficina única d’atenció a temporers ubicada al pavelló 3 de la Fira de Lleida (l’assessorament laboral), encara que els serveis de consigna, dutxes, alimentació i allotjament temporal (aquest últim a l’alberg Jericó) seguiran actius almenys fins demà, i estudia si es prolonga alguns dies més. Fins al passat dia 10 havien atès 750 persones.

Per la seua part, la plataforma Fruita amb Justícia Social reclama la dimissió del tinent d’alcalde Xavier Rodamilans per la gestió de l’acollida de temporers. Considera “inaudit” que “sigui el govern de la Paeria qui decideix quan tanca els ja de per si escassos serveis que destina als temporers en plena campanya, sense tenir en compte els ritmes de collita i la durada real d’aquesta, deixant sense atenció centenars de persones”. Demana mantenir els serveis al pavelló 3 i que s’obri perquè hi dormin temporers fins al final real de la campanya.

Així mateix, tècnics de Creu Roja Lleida han repartit aquest estiu 170 equips d’higiene personal i bosses d’aliments entre temporers que viuen en campaments com els que hi ha a Corbins, la Granja d’Escarp o Vilanova de la Barca. El consell comarcal del Segrià també en fa un seguiment i reparteix menjar.

Pertinences de temporers, guardades al pavelló 3 de la Fira de Lleida.

Pertinences de temporers, guardades al pavelló 3 de la Fira de Lleida.LLEONARD DELSHAMS

tracking