SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Roben un cotxe a la Zona Alta i apareix calcinat al Camí de la Mariola

Els robatoris de vehicles es disparen un 60%

Imatge d’estat en el qual va quedar el vehicle després de ser calcinat.

Imatge d’estat en el qual va quedar el vehicle després de ser calcinat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un cotxe d’un veí de Lleida va aparèixer ahir totalment calcinat en un solar del Camí de la Mariola després que fos robat el dia abans quan estava estacionat al carrer Doctor Fleming. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís de l’incendi poc després de dos quarts de dos de la matinada i fins al lloc, un descampat situat a l’inici del camí, al costat del carrer Onze de Setembre, es va desplaçar una dotació.

Quan van arribar els efectius, ja res van poder fer per salvar el vehicle, un Nissan Patrol de color blanc que va quedar completament calcinat. Segons va explicar a aquest diari el seu propietari, el cotxe va desaparèixer poc després de les vuit de la tarda, quan el va deixar aparcat al carrer Doctor Fleming.

Uns vint minuts després, quan va anar a buscar-lo, ja no hi era. Va presentar denúncia de forma immediata davant dels Mossos i va avisar els agents de tres persones que havia vist en actitud sospitosa, però no va saber res del cotxe fins que la Guàrdia Urbana el va avisar ja de matinada, quan estava en flames.

Segons el propietari, veïns de la zona li van assegurar que en els últims mesos han aparegut al lloc diversos cotxes calcinats. Els robatoris de vehicles s’han disparat un 60% a les comarques de Lleida en el primer semestre de l’any en comparació amb el mateix període de l’any passat.

Concretament, entre el gener i el juliol del 2018 s’han registrat vuitanta casos pels cinquanta del primer semestre de l’any passat. Del total de robatoris registrats, gairebé la meitat van ser a la ciutat de Lleida, amb 37. Tanmateix, l’augment a la capital del Segrià va ser menor, un 48%, al passar de les 25 sostraccions a 37. Part dels vehicles robats han pogut ser recuperats pels propietaris.

tracking