SEGRE

Formaran una cadena humana entre la plaça Paeria i la Seu Vella pels presos independentistes

Cantaires de Ponent convoca aquesta acció el pròxim 3 de setembre

Formaran una cadena humana entre la plaça Paeria i la Seu Vella pels presos independentistes

Formaran una cadena humana entre la plaça Paeria i la Seu Vella pels presos independentistesCantaires de Ponent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cantaires de Ponent ha convocat per al proper 3 de setembre la formació d'una cadena humana de 950 metres entre la plaça Paeria de Lleida i la porta dels Apòstols de la Seu Vella. Està prevista la participació d'un miler de persones i l'objectiu és reclamar la posada en llibertat dels presos independentistes i el retorn dels "exiliats", així com la fi de la "repressió de l'Estat espanyol", segons expliquen els organitzadors.

L'acció està inspirada en l'acte que es va fer fa uns mesos a Montserrat. Els participants aniran pujant els retrats dels polítics independentistes des de la plaça Paeria fins a la Seu Vella. Els grallers dels Castellers i altres grups seguiran la última de les imatges per indicar la baula de la cadena que s’anirà desmuntant a mesura que pugin les imatges fins a la Porta dels Apòstols.

Aquest acte reivindicatiu s'ha plantejat de forma ''transversal'' i compta amb la col·laboració d'Òmnium Cultural, l'ANC, l'Ateneu Popular de Ponent, La Baula, els Castellers de Lleida, els CDR, gent de l'Horta, les Dones de Lleida i els Pensionistes.

tracking