SEGRE

ATENCIÓ SOCIAL COL·LECTIUS

La Paeria estudia prolongar la campanya d'atenció a temporers

Uns dies, si els tècnics així ho consideren

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcaldessa en funcions, Montse Mínguez, va afirmar ahir que estudien prolongar la campanya d’atenció a temporers, malgrat que oficialment dilluns va tancar l’oficina única (l’atenció laboral) al pavelló 3 de la Fira de Lleida i avui estava previst donar per finalitzats els serveis de dutxa, consigna, alimentació i allotjament (aquest últim a l’alberg Jericó).

“La campanya té un inici i un tancament, però igual que altres anys és modulable”, va indicar, i va apuntar que “els tècnics treballen amb la possibilitat de mantenir oberts encara uns dies per donar atenció a temporers que no se n’hagin assabentat (del final de la campanya) o per acabar d’arreglar la seua situació”.

Va argumentar que “les últimes setmanes hem vist una baixada d’afluència de temporers perquè la campanya de fruita té el seu calendari, no és el mateix al juny que al setembre, quan ja van a altres llocs de recol·lecció”.

No obstant, va remarcar que “els tècnics ho valoraran aquests dies i si convé allargar l’oficina, s’allargarà”. Així mateix, va defensar la gestió del tinent d’alcalde Xavier Rodamilans, de qui la plataforma Fruita amb Justícia Social va demanar la dimissió.

Un temporer, dilluns al pavelló 3 de la Fira de Lleida.

Un temporer, dilluns al pavelló 3 de la Fira de Lleida.LLEONARD DELSHAMS

tracking