SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Detingut per traficar amb cocaïna i haixix en un pis del carrer Democràcia

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts un home de 47 anys i veí de Lleida acusat de traficar amb drogues des d’un pis del carrer Democràcia. Segons va informar ahir la policia catalana, la investigació es va iniciar fa unes setmanes al constatar que des d’aquest habitatge es traficava amb substàncies estupefaents.

Per provar de localitzar el responsable, els Mossos d’Esquadra van establir un dispositiu de vigilància davant de l’habitatge i finalment dilluns van poder arrestar el presumpte traficant, un veí de Lleida i d’origen marroquí.

El mateix dia, els agents van fer una entrada i escorcoll al pis de Democràcia, en el qual van decomissar 14 grams de cocaïna i 361 grams d’haixix, a banda de dos bàscules de precisió i altres estris per a la preparació i distribució de la droga.

El detingut, que compta amb antecedents, va passar ahir a disposició judicial. La substància intervinguda a l’habitatge tindria un valor d’uns 2.600 euros al mercat negre.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va denunciar dimarts un home de 34 anys al ser sorprès amb marihuana al carrer General Brito. Una patrulla va observar que aquest individu es preparava un porro i després d’identificar-lo va entregar als agents una bosseta amb marihuana.

Els urbans van obrir diligències per consum i tinença de substàncies estupefaents.

tracking