SEGRE

POLÍTICA RELLEU HISTÒRIC

Larrosa recull 151 avals a la seua candidatura i Mínguez destaca que supera els 92 mínims

El PSC local farà públiques avui les firmes de suport validades dels dos aspirants a rellevar Àngel Ros al capdavant de la Paeria i ser alcaldable el 2019 || Els militants podran votar a les primàries de dilluns

Larrosa recull 151 avals a la seua candidatura i Mínguez destaca que supera els 92 mínims

Larrosa recull 151 avals a la seua candidatura i Mínguez destaca que supera els 92 mínimsS.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dos aspirants a succeir Àngel Ros al capdavant de la Paeria, l’actual alcaldessa en funcions Montse Mínguez i el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa, van esperar fins al final del dia en què vencia el termini per entregar els avals a les seues respectives candidatures a les primàries convocades pel PSC local per elegir tant el nou alcalde o alcaldessa com l’alcaldable socialista per a les municipals del 2019.

Larrosa va anar-hi primer i va dir que va presentar-ne 151, xifra que representa el 40% de la militància, mentre que Mínguez no va voler donar una xifra, però va dir haver aconseguit més de 92 avals, el 25% dels 368 militants.

Va argumentar el seu silenci pel fet que fins avui no se sabrà qui recolzen els militants que han dipositat el seu aval en una urna a la seu del partit, però fonts solvents van indicar que n’ha aconseguit 110.

“Agraeixo la paciència de les persones a qui en ple mes d’agost hem trucat per buscar el seu aval. Agraeixo especialment els que m’han donat suport per poder aconseguir l’objectiu que demanava el partit, el 25% dels avals.

L’hem superat. Estem en època de vacances i espero que ens disculpin si els hem molestat més del compte. Estic contenta. Estic molt animada pel suport que he trobat. He complert el que va encarregar el partit, unes primàries a l’agost”, va indicar Mínguez.

D’altra banda, Larrosa es va mostrar “molt satisfet amb l’equip que m’acompanya i amb els militants. Estic honrat, emocionat i profundament agraït. Vam demanar a la militància que parlés i està parlant. Els en dono les gràcies”.

“El procés segueix i animo tots els militants que hi participin activament. És un moment important, per a la recuperació d’un projecte polític de valors, de la solidaritat, la justícia i la igualtat, de pensar en la gent gran, en els joves, els barris... Repensar la ciutat i en aquests moments tenim l’oportunitat”, va afegir.

Demà divendres, tots dos aspirants defensaran la seua candidatura davant dels militants en una assemblea a les 19.00 hores a l’IMAC i dilluns estan previstes les primàries que determinaran qui serà alcalde fins al final del mandat i l’alcaldable socialista.

L’horari de votació a la seu del PSC de la capital serà de 10.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00. El 29 se celebrarà el ple d’investidura del nou alcalde o alcaldessa i de presa de possessió de Joan Queralt com a edil, ocupant així la vacant a les files socialistes que va deixar Àngel Ros al renunciar a l’alcaldia després de ser nomenat pel Consell de Ministres ambaixador d’Espanya a Andorra.

Larrosa recull 151 avals a la seua candidatura i Mínguez destaca que supera els 92 mínims

Larrosa recull 151 avals a la seua candidatura i Mínguez destaca que supera els 92 mínimsS.E.

tracking