SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Rebenten més d'una trentena de trasters en un pàrquing a Ronda

Els lladres esbotzen les portes a puntades de peu per emportar-se objectes de valor com bicicletes || Els Mossos obren una investigació i reben les primeres denúncies

Vista dels danys en trasters d’un pàrquing del passeig del Segrià.

Vista dels danys en trasters d’un pàrquing del passeig del Segrià.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per localitzar l’autor o autors d’una onada de robatoris comesos en un aparcament privat del carrer passeig del Segrià, al costat de Ronda.

Els fets van ocórrer la matinada de dimarts a dimecres, quan una veïna va donar la veu d’alarma a la policia catalana al comprovar que l’l’accés del pàrquing estava obert i que hi havia diversos trasters amb la porta rebentada.

Segons van confirmar fonts policials, es té constància que els lladres van rebentar més de trentena trasters, encara que el nombre podria ser més alt. Ahir van rebre les primeres denúncies i es preveu que augmentin en els propers dies.

Aquest aparcament és dels veïns dels immobles número 1 i 2 del passeig del Segrià. Segons alguns veïns, els lladres van revisar l’interior dels trasters a la recerca dels objectes de més valor, sobretot bicicletes d’alta gamma.

A començaments de mes, veïns del Turó de Gardeny van denunciar el robatori en una dotzena de trasters d’habitatges situats al passeig Onze de Setembre i també en almenys cinc vehicles estacionats al pàrquing de la discoteca The Hill.

Una situació que ha portat alguns veïns a plantejar-se la possibilitat de mudar-se de barri davant de l’augment dels robatoris. Segons el balanç del ministeri de l’Interior, les denúncies per robatoris amb força en domicilis han augmentat un 71% a la capital del Segrià en el primer semestre de l’any.

Entre el gener i el juny, les forces de seguretat han registrat un total de 188 casos per robatoris en interior d’habitatges a la ciutat de Lleida, davant de les 110 de l’any passat. En època de vacances, quan hi ha més veïns absents de les seues cases, els Mossos aconsellen prendre precaucions com ara no donar pistes que el pis està buit i controlar que no hi hagi marcadors a les portes.

tracking