SEGRE

INCENDIS EMERGÈNCIES

Foc al peu de la Seu Vella

Un incendi va calcinar 3.000 metres quadrats de matolls a la zona del parc de Santa Cecília || No es descarta que estigués originat per alguna burilla

Els Bombers van treballar en l’extinció durant prop d’una hora.

Els Bombers van treballar en l’extinció durant prop d’una hora.ROBERTO PÉREZ ALMAZAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi va calcinar ahir a la tarda 3.000 metres quadrats de vegetació al Turó de la Seu Vella, a la zona propera al parc de Santa Cecília. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, una gran columna de fum va alertar els transeünts i veïns de la zona a les 17.59 hores, quan es van desplaçar fins al lloc una dotació dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana que van ajudar en les tasques d’extinció durant prop d’una hora.

Tot i així, no es descarta la possibilitat que l’incendi estigués originat per alguna burilla mal apagada. L’últim incendi a la faldilla de la Seu Vella va tenir lloc el setembre de l’any passat, quan els servei d’emergència van haver de sufocar un petit foc que va calcinar diversos metres quadrats de matolls a última hora de la tarda.

En aquest cas, l’alarma es va declarar en una zona de difícil accés, cosa que va dificultar l’arribada del camió dels Bombers i va allargar les tasques d’extinció, en les quals van col·laborar també la Urbana i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Els Bombers van treballar en l’extinció durant prop d’una hora.

Els Bombers van treballar en l’extinció durant prop d’una hora.ROBERTO PÉREZ ALMAZAN

tracking