SEGRE

URBANISME HABITATGE

La Paeria ven 28 finques per valor d’1,58 milions

La majoria es troben a Torre Salses, entre la Bordeta i els Magraners || Parcel·les destinades a usos residencials

La parcel·la més cara es troba al carrer Narcís Monturiol.

La parcel·la més cara es troba al carrer Narcís Monturiol.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria té actualment a la venda vint-i-vuit parcel·les municipals destinades a usos residencials per un import global d’1,58 milions d’euros. La més cara, amb diferència, es troba al número 3 del carrer Narcís Monturiol, a l’entrada a la ciutat per la carretera de Saragossa i a prop de l’institut Màrius Torres, que té un preu de 252.482,99 euros.

No obstant, la majoria de les parcel·les es troben a Torre Salses, la zona entre la Bordeta i els Magraners on, a més d’un parc de mitjanes superfícies comercials, hi ha previstos habitatges.

En concret, al carrer Josep Betriu la Paeria ven una dotzena de finques i al carrer Josep Maria Minguella nou més, majoritàriament per més de 54.800 euros. L’import total dels terrenys supera el milió d’euros.

També oferta cinc finques a Ciutat Jardí. En aquest cas, quatre dels terrenys es troben al carrer Antic Camí del Murri i una altra al carrer Eucaliptus, i cadascuna té un preu de venda de poc més de 36.000 euros.

L’ajuntament destaca que tots aquests terrenys tenen possibilitats d’edificació immediata i el termini de presentació d’ofertes finalitza el dia 19 de setembre.

Destaca que l’adjudicació dels lots s’efectuarà al proposador que presenti una proposta més avantatjosa per al consistori des del punt de vista econòmic i afegeix que, en cas d’empat, s’adjudicarà mitjançant un sorteig.

L’any passat, els ingressos municipals per venda de solars van assolir els 930.151 euros, quan la previsió inicial era de 4,8 milions.

tracking