SEGRE

Fèlix Larrosa serà el nou alcalde de Lleida

S’ha imposat a Mínguez en les primàries del PSC per 161 vots a 99

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les primàries de l’agrupació local del PSC de Lleida per elegir el nou alcalde han donat com a guanyador Fèlix Larrosa, actual tinent d’alcalde, per davant de l'altra candidata, Montse Mínguez, alcaldessa en funcions. Larrosa, que també serà l'alcaldable socialista per a les municipals del 2019, s'ha endut 161 vots, per sobre dels 99 de la seua rival. Hi ha hagut 5 vots en blanc i cap nul. Un total de 368 militats socialistes que estaven cridats aquest dilluns, així que la participació s’ha situat en el 72%

Larrosa substituirà en el càrrec Àngel Ros, que va renunciar després de ser nomenat ambaixador d’Espanya a Andorra.

El ple d'investidura del nou alcalde se celebrarà aquest dimecres dia 29. Fèlix Larrosa necessita majoria absoluta per ser investit en la primera votació, un fet que previsiblement no succeirà, mentre que en la segona serà automàticament alcalde en ser el cap de llista del grup més votat. En la sessió també prendrà possessió el nou regidor del PSC que s’incorpora a la Paeria, Joan Queralt.

La votació de les primàries s'ha celebrat després que Mínguez i Larrosa presentessin dijous passat els avals necessaris per ser proclamats candidats pel PSC. Larrosa va presentar 151 avals, però després del recompte van ser declarats vàlids 147, i Mínguez, 102, superant el límit establert en 92.

Fèlix Larrosa aquest dilluns

Fèlix Larrosa aquest dillunsItmar Fabregat

tracking