SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut a Lleida per agafar del coll la seua parella i colpejar-la contra una paret

Un testimoni va alertar la Urbana al veure un home agredint una dona al balcó d’un pis de Ronda || S’eleven a 21 els arrestats a Lleida ciutat per maltractament

Imatge d’arxiu d’una protesta contra la violència masclista.

Imatge d’arxiu d’una protesta contra la violència masclista.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir divendres passat un home de 36 anys per agredir la seua parella, a la qual va agafar del coll i va colpejar contra una paret. Segons va informar ahir la Policia Local, un testimoni va donar l’avís dissabte a les onze de la nit que havia vist com un home cridava al balcó d’un domicili del carrer passeig de Ronda i agafava del coll de forma violenta una dona, de 29 anys, per obligar-la a entrar per força al pis.

Els agents van pujar fins al domicili on van escoltar cridar una dona. Al trucar a la porta, van ser rebuts pel presumpte agressor, de 36 anys i originari del Senegal. Els urbans van apreciar que la dona tenia diverses marques al coll, que coincidien amb el relat del testimoni, i aquesta els va explicar que havia tingut una discussió amb la seua parella i que l’hauria agredit, a banda de llançar-la contra una paret de l’habitatge.

Després d’acompanyar la víctima a un centre de salut pròxim per ser atesa de les lesions, els agents, davant de la denúncia de l’agredida, van detenir la seua parella com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

En el que va d’any, la Urbana ha detingut 21 persones per delictes de violència masclista, ja sigui en l’àmbit de la parella o dins de la família, la meitat en els mesos d’estiu.

La víctima va presentar denúncia contra el seu maltractador i va ser atesa en un centre de salut

El 19 d’agost passat, la Urbana va arrestar un home de 37 anys per agredir i insultar la seua dona embarassada de dos mesos a Vallcalent. Com va publicar aquest diari, l’agressor va ser condemnat a treballs comunitaris i se li va imposar una ordre d’allunyament de la víctima.

Així mateix, un veí del Secà de Sant Pere va ser arrestat el 13 d’agost passat per agredir amb un ganivet la seua mare, la seua germana de 9 anys i la parella de la primera. Al juliol, una dona va haver de refugiar-se, al costat del seu fill, a la casa d’uns veïns per evitar una agressió de la seua parella, un jove de 25 anys que va ser arrestat, en un habitatge de Pius XII.

tracking